Home / Fudbal / POČELE PRIPREME ČARAPANA Od novajlija na prozivci se javio Filip Bajić, a izostali su Alivodić, Tubić, Kvesikiri, Ndiaje, Šarac i Cvetković

POČELE PRIPREME ČARAPANA Od novajlija na prozivci se javio Filip Bajić, a izostali su Alivodić, Tubić, Kvesikiri, Ndiaje, Šarac i Cvetković

KRUŠEVAC (12.6.) – Fudbaleri Napretka krenuli su danas sa pripremama za novo superligaško fudbalsko prvenstvo u kome ne odustaju od ambicije za visok plasman. Na prozivci, kojoj je prisustvovao predsednik kluba i gazda Marko Mišković, pomoćnom treneru Ivanu Stefanoviću javio se 21 fudbaler (na slici).

Među igračima koji se nisu pojavili opravdali su izostanak Enver Alivodić, Nemanja Tubić i Daut Kvekveskniri koji će se priključiti u sredu, a Dino Šarac je otišao u Bačku, Ibra  Ndiaje će nastaviti karijeru u svojoj zemlji Senegalu, Uroš Cvetković se seli u mađarski Debrecin, a kao što je već poznato Marko Gobeljić je već član Crvene Zvezde.

Na prozivci se javio i fudbaler koji je prvo pojačanje Napretka za novu sezonu, to je Filip Bajić ubojiti gogeter Bačke iz Bačke Palanke koji je potpisao dvogodišnji ugovor. Inače, posle prvog dela priprema koju će odraditi u svom gradu, a 25. juna ekspedicija se seli na Taru i tamo će boraviti dve nedelje. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*