NOVO
Home / Fudbal / POBEDOM SE OPROSTILI OD ZONE Fudbaleri Bošnjana neočekivano u Prokuplju osvojili bodove, ali se nisu spasili selidbe u niži rang takmičenja

POBEDOM SE OPROSTILI OD ZONE Fudbaleri Bošnjana neočekivano u Prokuplju osvojili bodove, ali se nisu spasili selidbe u niži rang takmičenja

KRUŠEVAC (4.6.) – Vojevanja u ovogodišnjem prvenstvu Zone Zapad su završena, a još pet kola pre kraja bilo poznato da se kruševački Trajal kao prvak seli u Srpsku ligu. Poznato je bilo i da su Juhor iz Obreža i Rembas iz Resavice sigurni putnici u niži rang takmičenja, jedino u poslednjem kolu je rešeno ko će se treći pridružiti.

Najugroženiji na listi ispadača bile su ekipe Bošnjana i Počekovine. Bošnjanci su napravili pravi podvig pobedom drugoplasiranom ekipe Topličanina u Prokuplju, ali Poljoprivrednik u Počekovini nije dozvolio da ga ćićevačka Sloga iznenadi, bili su ubedljivi, osvojili bodove i tako Bošnjancima nije bilo spasa da ostanu zonaši.

Rezultati poslednjeg kola Zone Zapad: SFS Borac-Župa 3:0, Kopaonik-Levač 8.1, Topličanin-Bošnjane 2:3, Lugomir-Rembas 4:1, Morava-Jedinstvo 3:3, Kosanica-Juhor 5:8, Poljoprivrednik-Sloga 4:1 i Trajal-Žitorađa 5:0. Prvo mesto je osvojio Trajal (na slici), a u niži rang takmičenja sele se Juhor, Levač i Bošnjane. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*