Home / Fudbal / POBEĐUJU ALI OSTAJU BRIGE OKO OPSTANKA  Fudbaleri Napretka pobedili su i Spartak u Subotici (2:0), ali su još u zoni ugroženih klubova

POBEĐUJU ALI OSTAJU BRIGE OKO OPSTANKA  Fudbaleri Napretka pobedili su i Spartak u Subotici (2:0), ali su još u zoni ugroženih klubova

KRUŠEVAC – Najavili su fudbaleri Napretka pobedu protiv Spartaka u Subotici znajući da domaćin ima problema sa povredama, kartonima i da će nastupiti u oslabljenom sastavu, tako je i bilo.

Za probleme „golubova“ znale su i kladionice i utakmica je skinuta sa liste za klađenje, što nije popularno, ali i ova pobeda Čarapane nije izbavila iz zone ugroženih i brige oko opstanka ostaju.

Što se tiče igre Čarapani su diktirali tempo celo vreme, drsko napadali i na vreme napravili rezultat. Posle kornera Melunović je najviše skočio u 34 minutu, a Bačanin je u 77 overio pobedu.

– Rekli smo da idemo da pobedimo jer ova tri boda nama mnogo znače. Mogao je i Spartak da  okrene meč, jer je vrlo talentovan, srećom to se nije desilo- istakao je trener Milan Đuričić. D.M:

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*