NOVO
Home / Fudbal / POBEDA NA UPOZNAVANJU Novi šef stručnog štaba Predrag Rogan i gotovo novi tim Napretka obećavaju dobru igru i bodove protiv Vojvodine

POBEDA NA UPOZNAVANJU Novi šef stručnog štaba Predrag Rogan i gotovo novi tim Napretka obećavaju dobru igru i bodove protiv Vojvodine

KRUŠEVAC – Fudbaleri Napretka su u novom superligaškom prvenstvu krenuli porazom protiv Čukarčkog na Banovom Brdu (1:0), ali su igrom zadovoljili stručni štab i prijatelje fudbala. Celim tokom igrali su kvalitetno, napadački, imali dosta šansi i nagovestili da će igrati ofanzivan fudbal.

Zato će na nedeljnoj utakmici protiv Vojvodine, prvoj na svom stadionu, sa novim šefom stručnog štaba Predragom Roganom i timom sastavljenim od dvanaest novajlija, nastojati da se predstave na valjani način kruševačkoj probirljivoj publici, podariti joj pobedu i pokazati šta to umeju i mogu.

– Znamo da Vojvodina igra agresivno, sa puno ritma, tempa, ima kvalitetne igrače, ali ako ponovimo igru i pozitivne stvari koje smo pokazali protiv Čukaričkog, a nadam se da ćemo ponoviti u većem obimu i biti posvećeniji i požrtvovaniji očekujem pozitivan ishod- istakao je trener Rogan. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*