Home / Fudbal / POBEDA NA OPROŠTAJU OD SEZONE Fudbaleri Napretka žele protiv Voždovca da se dobrom igrom zahvale svojoj vernoj publici

POBEDA NA OPROŠTAJU OD SEZONE Fudbaleri Napretka žele protiv Voždovca da se dobrom igrom zahvale svojoj vernoj publici

KRUŠEVAC (20.5.) – Čarapani na meču poslednjeg superligaškog kola završavaju sa Voždovcem jednu od najuspešnijih sezona u svojoj istoriji, i ako cij koji su imali nisu ostvarili. Kako i zašto to je našoj fudbalskoj javnosti poznato, a UEFA i FIFA saznali su iz žalbi koje je klub uputio i detaljno upoznao kako su sudije otimale bodove.

Događanja na utakmici u Lučanima pogodila su sve u klubu, krađu niko ne može da zaboravi, ali nastoje da pred utakmicu sa Voždovcem budu spremni da se na dostojanstven način oproste od svojih odanih navijača. Zbog povreda u timu neće biti štoperi Tubić i Miladinović, ali zamene čekaju kao zapete puške da uskoče u tim.

– Na ovoj utakmici moja je velika želja da pobedom završimo sezonu i sigurno ćemo dati sve od sebe da to uradimo. Voždovac je dobra ekipa, dobro je igrao ove sezone. Utakmica bez nekog velikog takmičarskog značaja na kojoj ćemo imati i priliku da probamo igrače koji su imali manju minutažu- kaže Vuk Rašović, trener Napretka.

Novinari su zamolili  šefa struke da se osvrne na meč protiv Mladosti u Lučanima.

– Videli ste i sami utakmicu u Lučanima na kojoj smo uradili na terenu sve što smo trebali, ali ne bih hteo da se vraćam na suđenje jer nema nikakve svrhe. Ljudi iz sudijske organizacije su dali svoj komentar na sve to što se dešavalo i tu su stvari potpuno jasne. Napredak može na petom mestu jer stvari oko licenci klubova koji idu u Evropu nisu sve završene i u narednih nedelju dana će biti sve jasnije- dodao je Rašović. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*