Home / Fudbal / POBEDA I DALJE MISAONA IMENICA Proleter odneo bodove Temniću, a pobedu je ostvario iz penala za koga mnogi tvrde da nije postojao

POBEDA I DALJE MISAONA IMENICA Proleter odneo bodove Temniću, a pobedu je ostvario iz penala za koga mnogi tvrde da nije postojao

VARVARIN – Fudbalerima Temnića nikako da krene i pobede nekog rivala, još od polovine septembra prošle godine, i pored silnog nastojanja da to urade. Na poslednjoj utakmici protiv novosadskog Proletera bili su mnogo bolji tim na terenu, stvorili i dosta prilika, ali su gosti odneli bodove iz dosuđenog penala.

Mnogi poznavaoci fudbala tvrde da je sudija Andrija Stojanović drastično oštetio Varvarince kada je jedno obično remplovanje, i ako je bio u neposrednoj blizini, procenio kao prekršaj i dosudio najstrožu kaznu. Džaba su bili protesti fudbalera Temnića i burna reagovanja sa tribina, sudija je ostao dosledan svojoj odluci.

– Bili smo dominantniji i konkretniji na terenu, ali neki detalji su odlučili utakmicu i ne želim da ih apostrofiram, pogotovu da tražim alibi u tome, jer verovatno nisam kompententan da komentarišem i cenim šta su oni danas uradili. Mislim da bi meč bio  mnogo živahnija i bolja da se ti detalji nisu desili- istakao je Dragan Đorđević, trener Temnića. N.L.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*