Home / Fudbal / PLANINE BIJU FUDBALSKU BITKU U Zoni Zapad dosta je zanimljivih susreta, a posebnu pažnju privlači vojevanje Kopaonika i Jastrebca

PLANINE BIJU FUDBALSKU BITKU U Zoni Zapad dosta je zanimljivih susreta, a posebnu pažnju privlači vojevanje Kopaonika i Jastrebca

NIŠ (29.9) – Kako jesenji deo prvenstva odmiče u Zoni Zapad sve je više zanimljivih utakmica. PrvakTopličanin iz Prokuplja gostuje u Ćupriju gde ga dočekuje slabašna Morava i uveren je u pobedu. U Brusu je posebno zanimljiv susret jer igraju ekipe, imenjaci obližnjih planina, Kopaonik i Jasterbac, koji kidišu da se približe vrhu.

U pomoravskom selu Bošnjaju istoimeni klub dočekuje ćićevačku Slogu i nada se važnoj pobedi. To je ustvari pravi fenjeraški derbi, gost je poslednji, a domaćin  prvi komšija na tabeli, obe ekipe nastoje što pre da pobegnu sa začelja. Biće to susret sa velikom rezultatskom neizvesnošću i prava poslastica za gledaoce.

U 7. kolu sastaju Zone Zapad se: Kopaonik – Jastrebac, Sloga (D) – Levač, Morava – Topličanin, Poljoprivrednik – Kosanica, Lugomir – SFS Borac, Napredak – Župa, Bošnjane – Sloga (Ć) i Žitorađa  – Jedinstvo. N.S.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*