NOVO
Home / Fudbal / PLAN JE EVROPSKA PROMENADA Finansijer Napretka Marko Mišković najavljuje proverena pojačanja i izlazak na međunarodnu pozornicu

PLAN JE EVROPSKA PROMENADA Finansijer Napretka Marko Mišković najavljuje proverena pojačanja i izlazak na međunarodnu pozornicu

novinari-sa-markom

KRUŠEVAC –  Po ostvarenim rezultatima, blistvim igrama i plasmanom na četvrtoj poziciji Napredak je po opštem mišljenju bio hit jesenjeg dela superligaškog prvenstva, ali posle odlaska trenera Dragana Ivanovića, nesumljivo glavnog tvorca tog uspeha, prijatelje fudbala u gradu pod Bagdalom obuzelaje je tiha zabrinutost.

Samo malo posle toga, da se mnogo ne sekiraju, pobrinuo se finansijer i predsednik kluba Marko Mišković (na slici sa novinarima) blagovremenim angažovaanjem Vuka Rašovića, mladog fudbalskog stručnjaka koji je kao šef strućnog štaba vodio ekipu Partizana, a potom sa Dinamom iz Miska igrao i u Ligi Evrope.

– Po onome što smo ostvarili u jesenjem delu takmičenja praktično smo nametnuli obavezu da izađemo u Evropu. Zato je sada plan da se pojačamo sa nekoliko proverenih igrača i da zauzmemo poziciju na tabeli koja nam i garantuje izlazak na međunarodnu pozornicu- izjavio je predsednik Mišković.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*