Home / Fudbal / PIROĆANCI OTIŠLI POGNUTIH GLAVA Temnić se u prvoligaškom debiju dobro namučio, ali je izvojevao pobedu koja je donela veliku radost

PIROĆANCI OTIŠLI POGNUTIH GLAVA Temnić se u prvoligaškom debiju dobro namučio, ali je izvojevao pobedu koja je donela veliku radost


KRUŠEVAC (19.8.) – Preteško je vreme bilo gledaocima na tribinama da sede i gledaju utakmicu, a tek kako je bilo na terenu boriti se za važne bodove, to samo znaju protagonisti, ali Temnić je u prvoligaškom debiju izvojevao blistavu pobedu i doneo veliku radost navijačima. Igrao je protiv Radničkiog iz Pirota, koji se predstavio kao dobra družina, igrajući celo vreme otvoreno i napadački, imala su i veći posed lopte, šanse, ali bili nespretniji u završnici i zasluženo su poraženi.

Pitanje je kako bi se sve završilo da nije Spasić već u trećem minutu prokockao idealnu šansu, kada je neometen šutirao na gol Temnića, a Jokić loptu izbio u korner. Posle toga se igra rasplamsala, ređale su se šanse ispred oba gola, a utakmica je rešena u 45 minutu. Lazarevski je lepo prošao i kao na tacni poslužio Marušića koji je manirim majstora smestio loptu u mrežu Piroćanaca. Posle toga ostaće upamćena šansa Majdevca u 59 minutu kada je neometen sa pet metara promašio gol.

DUKIĆ: OSTAJE ŽAL ZA BODOVIMA
– Utakmica je bila više borbena nego što je bila kvalitetna. Stvorili smo šest, sedam idealnih šansi, a Temnić je iskoristio našu kardinalnu grešku. U drugom delu smo pokušali da igrama, ali se protivnik povukao, čuvao reziultat i igrao na polukontre i kontre dva puta su napravili dobre šanse. Kompletan utisak je da nismo, ni po igri ni po šansama, trebali da izgubimo i ostaje nam žal za bodovima- kazao je Dražen Dukić, trener Radničkog.

DOVEDAN: SAMO NAS JE SREĆA SPASILA
– Odigrti utakmicu po ovim vremenskim uslovima, po ovoj temperaturi to je za veliku zabrinutost. Dobili smo utakmicu, ali i Radnički je odlična ekipa, dobro je igrao, imao svoje šanse. Mi kod voćstva nismo uspeli da iskoristimo šansu sa dva metra i posle toga samo nas je sreća spasila- istakao je Veljko Dovedan- trener Temnića. D.MITROVIĆ

TEMNIĆ – RADNIČKI (P) 1:0 (1:0)
Strelac: 1:0 Marušić u 45 minjutu. Stadion: „Radomir Mičić Miče“ u Kruševcu. Gledalaca:1.500. Sudija: Nemanja Gajdobranski (Novi Sad) 7,5.
TEMNIĆ: Jokić 8, Vukajlović 7, Radovanović 7, Žerjav 7, Lazarevski 7,5, Sibinović 7, Marušić 7,5, Majdevac 6, Stanojević 6 (Luka 7), Pavlović 6,5 (Ristić-), Petković 6,5 (Milenković-).
RADNIČKI (P): Bulajić 7,5, Anđelković 7, B.Mančić 7, Dojkić 7, Nikolić 6,5, Tolić 6,5 (Ivković-), Spasić 7,5 (Ćirić-), Matović 7, Dimitrov 6,5, Živanović 6,5, M.Mančić 6.5 (Emeka 6,5).

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*