Home / Fudbal / PIROĆANCI NAPUSTILI TEREN U VARVARINU! Do prekida je došlo u 87 minutu jer gosti nisu hteli da nastave navodno iz bezbedonosnih razloga

PIROĆANCI NAPUSTILI TEREN U VARVARINU! Do prekida je došlo u 87 minutu jer gosti nisu hteli da nastave navodno iz bezbedonosnih razloga

NIŠ – I posle 4. kola Srpske lige istok novajlija Zaplanjac iz Gadžinog Hana redom pobeđuje svoje protivnike I sa maksimalnim brojem bodova void na tabeli, ali došlo je do prvog nesportskog ponašanja i prekida utakmice u Varvarinu, gde su igrali Temnić i Radnički iz Pirota (2:0).

Tamo je u 87 minutu, kod voćstva domaćina (2:0), posle preoštrog starta fudbalera Radničkog Nikole Vlajkovića nad domaćim napadačem Ilijom Trifunovićem, stvorila se gužva na terenu i neko od gledalaca je udario gostujućeg fudbalera, što je izazvalo revolt Piroćanaca.

Kada se sve smirilo, sudija Aleksandar Vukadinović iz Niša ocenio je taj događaj, kako i proopisi nalažu, kao “izolovan slučaj” i nastojao da nastavi utakmicu. Međutim, to su odbili fudbaleri Radničkog, napustili su teren navodeći da su to učinili iz bezbednosnih razloga.

Rezultati 4. kola: SFS Borac-Radnički (S) 1:0, Jedinstvo (B)-Car Konstantin 1:0, Radan-Zaplanjac 1:2, Sinđelić-Dubočica 4:3, Trstenik-Pukovac 4:0, Rtanj-Jedinstvo (P), Tabane-Budućnost 1:1, Temnić-Radnički 2:0 (prekid u 87 minutu) i Dunav-Moravac 1:0. Prvi je Zaplanjac sa 12, Temnić ima 10, a Pukovac, Dubočica, Radnički (S), Radan I Rtanj po 3 boda.  N.S.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*