Home / Fudbal / PETOPARAC NA SVE STRANE  Popularni turniri u malom fudbalu igraju se gotovo u svim varošima u Rasinskom okrugu

PETOPARAC NA SVE STRANE  Popularni turniri u malom fudbalu igraju se gotovo u svim varošima u Rasinskom okrugu

u-cicevcu-turnir

KRUŠEVAC – Novogodišnji i Božićni praznici, ali i odmori u fudbalskim prvenstvima, po tradiciji su vreme kada se, gotovo u svim varošima u Rasinskom okrugu, organizuju popularni turniri u malom fudbalu, koji po pravilu zaokupljuju veliku pažnju prijatelja najpopularnijeg sporta.

Podno Kopaonika je upravo je priveden kraju novogodišnji turnir „Brus 2017“, na kome se pobednićkim peharom podičio Voće product, koji je u finalnom meču bio bolji od ekipe SRR Braće Trošić (5:3). U borbi za treću poziciju na turniru Destilerija je bila ubedljivija od Panikopa (3:0).

U Ćićevcu je završen Božićni turnir za mlađe kategorije na kome je učestvovalo četrdesetak ekipa (na slici) iz Paraćina, Niša, Kruševca i drugih okolnih varoši. Orlići iz Aleksandrovca su bili najbolji (2005. godište), Duel iz Kruševca (2006), Vuk iz Paračina (2007) i Morava iz Ćićevca (2008).

Petoparac se igra i u kruševačkoj Hali sportova gde je u toku Liga sindikata i Decja liga šampiona, a u obližnjoj Balon sali najmlađi se nadmeću u Mini maksi ligi. Kada se ova takmičenja završe sa petoparcem nastavlja klub Duel, koji organizuje za dečačiće čuveni Svetoavski turnir.   Sandra V.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*