Home / Fudbal / PET KOLA PROĐOŠE A POBEDE JOŠ NEMA Protiv Proletera nadali su se fudbaleri Napretka prvoj pobedi u nastavku prvenstva i opet remi (1:1)

PET KOLA PROĐOŠE A POBEDE JOŠ NEMA Protiv Proletera nadali su se fudbaleri Napretka prvoj pobedi u nastavku prvenstva i opet remi (1:1)

KRUŠEVAC – Rezultati fudbalera Napretka, u prvih pet kola nastavku prvenstva, više su nego razočaravjući – osvojili su od petnaest mogućih samo tri boda! Svima je jasno da to više ni ne liči na ekipu koja je zimovala na superligaškom četvrtom mestu. Odbrana pravi takve kikseve koji ne priliče početnicima, akcije u završnici gotovo i da nemaju, pogotovo šuteva na gol. Tako je bilo i protiv Proletera koji je propustio priliku i da pobedi.

– Igrali smo kvalitetno, nadmoćno, do dvadeset metara ispred Proleterovog šesnaesterca, a onda desilo se isto, kao i pre, sami sebi damo gol. Onda smo morali da jurimo rezultat i onda smo pokazali karakter i kako treba da se igra u nekim momentima. Izjednačili smo i došli do drugog gola koji je poništen zbog ofsajda i pobeda nam je izmakla, ali idemo dalje, šta ćemo- reči su Ivana Stefanovića, šefa stručnog štaba Napretka. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*