Home / Fudbal / PARAĆINCI PRETE DA „IZBUŠE“ TRAJAL Derbi susret sa mnogo neizvesnosti igra se u Kruševcu, a sastaju se dve vodeće ekipe „istoka”

PARAĆINCI PRETE DA „IZBUŠE“ TRAJAL Derbi susret sa mnogo neizvesnosti igra se u Kruševcu, a sastaju se dve vodeće ekipe „istoka”

NIŠ (20.10) – Sve nagoveštava da će se u 10. kolu Srpske lige Istok najzanimjivija utakmica odigrati u Kruševcu, a to je derbi susret u kome Trajal dočekuje Jedinstvo. Paraćinci su drugi na tabeli i prete da će izbušiti mrežu „gumaraca“ i da će preuzeti vodeću poziciju, a u Trajalu mudro ćute i kao i uvek ponavjaju da imaju zacrtani cilj i da od njega ne odustaju – žele da se presele u Prvu ligu. Po sastavima sve nagoveštava da će to biti rezultatski neizvestan meč i da vredi otići na tribine Trajala.

U 10. kolu Srpske lige Istok sastaju se: Rtanj-Trstenik, Sinđelić-Ozren, Jedinstvo (B)-Tabane, Car Konstantin-Radan, Trajal-Jedinstvo (P), Pukovac-Timok, Moravac Orion-Dunav  i Budućnost-Radnički. Na tabeli vodi Trajal sa 22, paraćinsko Jedinstvo ima 20, a Sinđelić 19 bodova.  N.S.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*