Home / Fudbal / OSTALO ISTO U ZONAŠKOM VRHU  Fudbaleri Trajala protutnjali terenom u Obrežu, a Prokupčani u varoši vina

OSTALO ISTO U ZONAŠKOM VRHU  Fudbaleri Trajala protutnjali terenom u Obrežu, a Prokupčani u varoši vina

nikola-velickovic-crveni

I ako su vodeće ekipe imale teška gostovanja na tabeli Zone Zapad i posle 13. kolu ništa se nije promenilo. Fudbaleri vodećeg Trajala bili su ubedljivi protiv Juhora u Obrežu, a Topličanin je očitao lekciju Župi u Aleksandrovcu. Na drugim mečevima  došli su uglavnom očekivani rezultati, ali najuzbudljivije je bilo u Bošnjanu, gde je istoimena ekipa dočekala ćuprijsku Moravu. Gledaoci će sigurno dugo pamtiti ovaj susret, naročito sam finiš kada su u nadoknadi vremena postignuta dva gola.

– Gosti su poveli u 2 minutu, u četvrtom smo izjednačili, ali borba se rasplamsala u drugom poluvremenu. Tada smo vodeći gol i imali rezultat u rukama sve do nadoknade vremena kada je nastalo pravo uzbuđenje.  Morava je izjednačila u 93 minutu, ali to nas nije poremetilo i minut kasnije smo postigli i mi gol i pobedili.  Igrali smo dobro, ali i moram reći da nas je malo i sreća poslužila- kaže Nikola  Veličlović (crveni na slici), napadač Bošnjana .

Rezultati 13. kola: Kopaonik – SFS Borac 3:2, Župa – Topličanin 0:3, Levač – Lugomir 0:0, Bošnjane – Morava 3:2, Rembas – Kosanica 2:1, Jedinstvo – Poljoprovrednik 4:2, Juhor – Trajal 1:4, Sloga – Žitoradja 3:0. Na Tabeli vodi Trajal sa 37, Topličanin ima 33, SFS Borac i Lugomir  po 21, a Žitorađa, Kosanica i Levač  po 19 bodova.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*