NOVO
Home / Fudbal / OSTALI BEZ POLA TIMA, A ZAMENE SLABO PRISTIŽU Iz Napretka su otišli najbolji fudbaleri i sada je velika potraga da se nađu pravi naslednici

OSTALI BEZ POLA TIMA, A ZAMENE SLABO PRISTIŽU Iz Napretka su otišli najbolji fudbaleri i sada je velika potraga da se nađu pravi naslednici

KRUŠEVAC – U ovo zimskom fudbaskom zatišju Napredak je ostao bez pola tima. Kreator igre Miloš Vulić (na slici) otišao je u Crvenu Zvezdu, bek Nikola Boranijašević u švajcarsku Lozanu, ubojiti napadač Aleksa Vukanović još bira brojne ponudae da probere, vezista Miroljub Kostić ide u Uzbegistan, a povremeni prvotimci Đuro Zec i Miloš Ostojić odlaze iz kluba, ali gde još nije poznato.

U međuvremenu u Napretku je velika potraga da se pronađu zamene za otišle fudbalere. Za sada su došli bek niškog Radničkog Nikola Aksentijević i vezista bačkopalanačke Bačke Jovan Đorić, a očekuje se dolazak i odličnog napadača Damira Kojaševića iz novosadske Vojvodine.

– Dvojica su već u klubu, a treba nam još trojica, četvorica da dođu i onda ćemo biti opet na istom broju. Neće nam biti lako jer nema mnogo dobrih i slobodnih igrača, ali nadam se da ćemo uspeti da ih dovedemo- izjavio je Milorad Kosanović, trener fudbalera Napretka. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*