Home / Fudbal / OSLABLJENI SLABI ZA VOJVODINU Fudbaleri Napretka u Novom Sadu izgubili igrom sa malo stvorenih prilika da postignu gol

OSLABLJENI SLABI ZA VOJVODINU Fudbaleri Napretka u Novom Sadu izgubili igrom sa malo stvorenih prilika da postignu gol

milos-vulic-15

KRUŠEVAC – Napredak je u Novom Sadu igrao bez Markoskog i Vukanovića, igrače koji su u dosadašnjim vojevanjima imali veliki učinak, ali se nadao da neće izgubiti i od toga je ostala samo je „želja pusta“, Vojvodina je osvojila bodove (2:0).

Prvi gol Čarapani su primili iz prekida, kada se Kovačević našao sam ispred gola i nesmetano loptu poslao u mrežu, a Zličić je u nastavku preciznim šutem povećao prednost i priča je već tada bila gotova.

Svi izveštači hvale bravarouozne odbrane golmana Petrovića, što govori o punoj inicijativi domaćina, a za Napredak ističu da je svoju igru bazirao na kontre i polukontre i da je imao malo izglednih prilika za gol.

– Primili smo gol kada nismo trebali i onda smo morali da jurimo rezultat. po kome ispada da smo igrali slabije, ali nismo bili loši i ako smo nastupali oslabljeni- kaže Miloš Vulić, najmlađi prvotimac Napretka.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*