Home / Info / „ORLOVI“ POLEĆU SA KOPAONIKA Košarkaški Srbije pripremaju se za Evropsko prvenstvo na najlepšoj planini i imaju odlične uslove za rad

„ORLOVI“ POLEĆU SA KOPAONIKA Košarkaški Srbije pripremaju se za Evropsko prvenstvo na najlepšoj planini i imaju odlične uslove za rad

KOPAONIK (31.7.) – Za teška vojevanja na Evropskom prvenstvu naša košarkška reprezentacija priprema se na Kopaoniku i svi su prezadovljni odličnim uslovima u kojima svakodnevno rade. Boraviće dve nedelje, polovina je već prošla, a selektor Aleksandar Đorđević je danas razgovarao sa predstavnicima medija, govorio kako protiču pripreme, harmoniji i raspoloženju u timu, ali poseban akcenat bacio je na predstojeće veliko takmičenje i našoj ulozi favorita.

– Biće izuzetno teško Evropsko prvenstvo, ali ne bežimo od toga da smo favoriti i nemamo mogućnosti da od toga pobegnemo. Takmičenje je otvoreno za sve, a mi smo poslednjih godina pokazali gde smo. Biće tu reprezentacije koje su posledjnih godina napravile iskorake. Pre svih Grčka, potom Slovenija, Turska, Španija, a mi ćemo probati da se nametnemo autoritetom i verom u sebe. Nemamo potrebe da se plašimo, a verujem da će druge reprezentacije morati o nama da razmišljaju i šta možemo da pružimo na terenu. Mislim da imamo vrhunske igrače sa izuzetnim karijerama, dominiraju u svojim klubovima, a nose igre svojim klubovima u nacionalnim i evropskim takmičenjjima- istakao je selektor Đorđević.

Na našoj najlepšoj planini košarkaši imaju priliku da koriste sve pogodnosti koje im pružaju odlični sadržaji: hala za treninge, otvoreni bazen, fitnes centar, velnes i izuzetne mogućnosti za aktivan odmor u prirodi.

– Pripreme s pred svako prvenstvo veoma bitan deo, a ovde na Kopaoniku imamo odlične uslove. Uskoro počinjemo utakmice i period doigravanja, sve ide u dobrom pravcu i nadamo se na kraju naboljem ishodu- kazao je Miloš Teodosić, kapiten reprezentacije. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*