Home / Fudbal / OPREZNO I PROTIV „FENJERAŠA“ Fudbaleri Napretka gostuju Radu na Banjici poslednjoj ekipi na tabeli i ne kriju da ih pobeda interesuje

OPREZNO I PROTIV „FENJERAŠA“ Fudbaleri Napretka gostuju Radu na Banjici poslednjoj ekipi na tabeli i ne kriju da ih pobeda interesuje

KRUŠEVAC – Na prolećnoj premijeri fudbaleri Napretka su protiv Javora mukom osvojili bod (1:1), ali su iz te utakmice izvukli nauk da vazda u nastavku prvenstva nema slabih protivnika. Sada gostuju Radu na Banjici, ekipi koja je cementirana na začelju tabele, ali koja je pružala mnogo bolje igre nego što su to jesenji rezultati pokazali i sigurno će nastojati da u nastavku trke zapne iz petnih žila i osvaja bodove.

– Ekipa Rada je poslednja na tabeli, ima jedanaest bodova, ali bih rekao jednu drugu istinu da su osim nekoliko prvih, igre drugih ekipa ujednačene, sličnog su kvaliteta i gotovo da svako svakog može da pobedi. Zato će biti teško, ali ono što je sigurno nećemo da se branimo već da tražimo povoljan rezultat i nadam se da ćemo se vratiti neporaženi- kaže Ivan Stefanović, trener Napretka.

Atmosferu u igračkom pogonu prenosi Nenad Gavrić strelac jedinog gola na minulom meču.

– Sigurno nas očekuje izuzetno teška utakmica jer Rad ima dobre pojedince, da ga pozicija na tabeli tera na podvig, ali na nama je da ispoštujemo sve što bude šef rekao i nadam se dobrom- kaže napadač Nenad Gavrić. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*