Home / Fudbal / OMLADINCI ODUŠEVILI GLEDAOCE Fudbaleri Trajala blistali u derbiju sa Sinđelićem, prikazali igru za priču i najavili borbu za šampionsku krunu

OMLADINCI ODUŠEVILI GLEDAOCE Fudbaleri Trajala blistali u derbiju sa Sinđelićem, prikazali igru za priču i najavili borbu za šampionsku krunu

KRUŠEVAC (4.) – Mladi fudbaleri Trajala blistavom igrom pobedili su niški Sinđelić (4:1), jedinog pravog konkurenta za prvaka u Omladinskoj ligi FS RIS. Novi bodovi su im omogućili da zasednu na vrh tabele, odakle nemaju nameru da se pomeraju do kraja prvenstva, jer im je jasan – hoće da uđu u Omladinsku ligu Srbije, prvi put u istoriji kluba.

Igra sa Nišlijama tekla je kao podmazana, po znalački osmišljenom receptu trenera Dragana Tadića, koju su omladinci na terenu sprovodili i publiku oduševili. Gašić, Marković, Tomić i Dačić četiri puta su primorali protivničkog golmana da vadi loptu iz mreže, a da se nisu na momente poigravali mogao je barem još toliko da postignu golova.

Na ovoj utakmici u ekipi Trajala debitovao je izvrsni napadač Aleksa Dačić, koji se posle četiri godine provedenih u mlađim selekcijama Crvene Zvezde vratio u zavičaj. Bio je među najboljim pojedinacima na terenu, i ako je u igru ušao u drugom delu, a njegovi virtouzni prodori koje je sa neobičnom lakoćom radio ostaće za priču i prepričavanje. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*