Home / Info / ODRŽAN „MALI SAJAM SPORTA“ Manifestaciju koja je imala za cilj popularizaciju sporta i zdravog načina života organizovao Sportski savez

ODRŽAN „MALI SAJAM SPORTA“ Manifestaciju koja je imala za cilj popularizaciju sporta i zdravog načina života organizovao Sportski savez

KRUŠEVAC – Na modernom atletskom stadionu „Radomir Mićić Miče“ održana je dobro posećena sportska manifestacija „Mali sajam sporta“, sa ciljem promocije i popularizaciju sporta i zdravog načina života, posebno dece uzrasta od prvog do četvrtog razreda.

Sajam je otvorila gradnačelnica Kruševca Jasmina Palurović, a u ime Sportskog saveza  Srbije brojnim posetiocima se obratio se predsednik Davor Šćepanek, olimpijski pobednik iz Rija, koji je ovom prilikom simbolično svakoj Osnovnoj školi donirao po komplet lopti.

Na sajmu je predstavljeno 37 sportova okupljenih u 55 klubova, a organizator je  bio Sportski Savez Srbije, uz podršku Ministarstva omladine i sporta , Grad Kruševac i Sportski savez Grada Krušeca, a ova popularna manifestacija se održava u još šest gradova Srbije. N.S.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*