Home / Ostali sportovi / Odbojka / ODBOJKAŠKI KAMP PO DVADESET TREĆI PUT Na planinskoj lepotici Goču u kampu Dejan Brđović boravili mališani iz mnogih gradova Srbije

ODBOJKAŠKI KAMP PO DVADESET TREĆI PUT Na planinskoj lepotici Goču u kampu Dejan Brđović boravili mališani iz mnogih gradova Srbije

GOČ – Odbojkaški kamp “Dejan Brđović” imao je 23. izdanje na Goču planinskoj lepotici povrh Vrnjačke Banje. Ovog leta na okupu je bilo preko dvadesetinamladih talentovanih devojčica i dečaka iz desetak gradova Srbije sa kojima su radili eminentni treneri Hari Nakovski, Goran Ilić, Nikola Jerković, Albin Zoranić, Željko Grujić.

I ove godine bilo je učesnika iz Makedonije, Zatim iz Rogatice i Foče (BiH), ali i polaznika kampa iz Nemačke, Grčke i dalekog Dubaija. >Sve ovo je do tančina osmislila i  isplanirala Ana Brđović kojoj izdašno pomaže mama Jelena.

U isto vreme na Goču su trenirali juniori OK Ribnice, i devojčice iz Jagodine. Odve selekcije imale su u svojim redovima i osvajače olimpijskih,svetskih i evropskih medalja. U Rbnici Vlado Petković kao trener, a u Jagodini Stefan Veljković. S.P.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*