Home / Info / ODBOJKAŠICE ODUŠEVILE IGROM NA PESKU Na velelepnom terenu u Ribarskoj Banji održan prvi turnir na kome se nadmetalo 20 ženskih ekipa

ODBOJKAŠICE ODUŠEVILE IGROM NA PESKU Na velelepnom terenu u Ribarskoj Banji održan prvi turnir na kome se nadmetalo 20 ženskih ekipa

RIBARSKA BANJA – U novootvorenom Sportsko-rekreativnom centru “Samar”, na velelepnom terenu smeštenom u živopisnom ambijentu šumovitog Jastrebca, održan je prvi Ženski odbojkaški turnir na pesku “Ribarska Banja 2019”, koji će nadalje biti tradicionalan.

Prikazanim umećem na pesku devojke su oduševile gledaoce. Učestvovalo je 20 ekipa, koje su igrale po sistemu “dva na dva” u tri kategorije: do četrnaest, šesnaest i osamnaest godina. Turnir je organizovala popularna banja uz pomoć kruševačkog OK Napredak 037.

Najbolje ekipe po kategorijama su : do 18 godina 1. mesto Miletić-Anđelković, 2. Vujić -Marković, 3. Simić-Zdravković. Do 16 godina: 1. Pavlović-Radenković, 2. Milojković-Živanović, 3. Ilić-Jelić. Do 14 godina: Živanović-Milojković, 2. Vučićević-Todosijević, 3. Ilić-Jović. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*