Home / Ostali sportovi / Odbojka / ODBOJKAŠI RIBNICE UBEDLJIVO BEZ PREMCA Sportski savez Kraljeva proglasio najuspešnije sportske ekipe i pojedince u minuloj godini

ODBOJKAŠI RIBNICE UBEDLJIVO BEZ PREMCA Sportski savez Kraljeva proglasio najuspešnije sportske ekipe i pojedince u minuloj godini

 

dav

KRALJEVO – Najuspešnija ekipa u 2021. godini je OK Ribnica. Kraljevački odbojkaši su u prošlojgodini osvojili Kup OS Srbije pobedom u finalu sa Radničkim iz Kragujevca. Sa osvojenom drugom pozicijom u nacionalnom šampionatu izborili su i mesto u evropskom takmičenju i na kraju bili finalsti Super kupasa novosadskom Vojvodinom.

Za najboljeg trenera i seniora promovisan je dvojac OK Ribnica trener Milan Simojlović i kapiten Ivan Todorović. Najboija seniorka je Jelena Erić, član BK Metalac i dugogodišnja reperezentativka Srbije. Uroš Čingelić, bokser nije imao premca u juniorkoj konkurenciji.

U kategoriji kadeta najuspešniji su kajakašica KK Ibar Ana Bogradović, njen klupski drug Vuk Bazić i rukometašica Dunja Radević. U pionirskoj konkurenciji briljirali su kajakaš iz Ušća Ignjat Djoković i Irina Jovanović, član Biciklističkog kluba Matalac iz Kraljeva. Rajko Čubrić nekada uspešni biciklista i reprezentativac proglašen je za najboljeg spotskog radnika. S.P.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*