Home / Ostali sportovi / Odbojka / ODBOJKA OPET CVETA POD BAGDALOM Višegodišnja tavorenja nekoliko klubova prekinuo Napredak 037 plasmanom u Prvu A ligu

ODBOJKA OPET CVETA POD BAGDALOM Višegodišnja tavorenja nekoliko klubova prekinuo Napredak 037 plasmanom u Prvu A ligu

KRUŠEVAC (25.9.) – Odbojka ima dugu tradiciju u gradu pod Bagdalom, bitišu u gradu nekoliko klubova koja su godinama rezultatski tavorila, da bi sada ponovo zasijala -Napredak 037 je izborio plasman u Prvu A ligu. Ovaj klub dobrim igrama nagoveštava, da ako nastavi sa dosadašnjim ozbiljnim radom, mogao da obraduje Kruševjane i plasira se i u našem najelitnijem društvu. Pored vojevanja u prvenstvu, gde je bio ubedljiv,  Napredak 037 dobre rezultate beleži i u aktuelnom kup takmičenju.

– Pobednici smo u kvalifikacijama za Kup Srbije u Raško-rasinskom okrugu i ako prođemo sledećeg protivnika na našem terenu Kosovsku Mitrovicu, koja je predstavnik Kosova, a iskreno se nadamo, u osmini finala bi se sastali sa velikim klubom, šampionom Srbije, novosadskom Vojvodinom. Bio bi to spektakl u Hali sportova i pravi događaj za kruševačke odbojkaške slatokusce jer prvi put u gradu dolazi takav elitni klub- kaže Lazar Jović, alfa i omega Napredak 037.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*