Home / Svašta nešto / OD ROMANTIKE DO FETIŠA I u ljubavi postoje razni stilovi koje na delu pokazuje svaki horoskopski znak

OD ROMANTIKE DO FETIŠA I u ljubavi postoje razni stilovi koje na delu pokazuje svaki horoskopski znak

astro 223

OVAN: Ovnovi su uvek spremni za nove avanture svuda, pa i u seksu. U krevetu su brzi i prvenstveno misle samo na svoje zadovoljstvo.

BIK: Bikovi i nisu preterano zagrejani za seks. Put do njihovog srca, naći ćete preko stomaka, a ne preko kreveta, jer dobar ručak ceni više i od dobrog seksa.

BLIZANCI: Kao i Ovnove, i njih ne drži mesto. Radoznali su u svakom pogledu, pa su često i biseksualni. Kad je oralni seks u pitanju, nema im ravnih!

RAK: Oni važe za nežne dušice, ali Rakovi mogu da vrlo prijatno iznenade u krevetu. Od njih ćete dobiti “prljavštine” koje niste smeli da priznate da želite da isprobate.

LAV: Rođeni sa željom da dominiraju, Lavovi pre svega gledaju da sebe zadovolje, a tek onda i druge. U seksu dobri, u monogamnoj vezi katastrofa!

DEVICA: Uvek uredna i čista Devica, kao i Rak, u krevetu pokazuje svoju divlju stranu. Devica preko dana je ljubazna, umiljata i nežna, a noću postaje neumoran i nezasitiva.

VAGA: Vage svoje seksi maštarije kriju kao zmija noge jer se plaše da će prepasti partnera. Zato, ako niste skloni eksperimentisanju u seksu, bežite od njih.

ŠKORPIJA: Škorpijama je seks ceo život, i kada jednom završite sa njima u krevetu, garantovano ih nećete zaboraviti.

STRELAC: Strelčevi su veliki avanturisti, i uvek su u pokretu. Od njih očekujte mnogo seksa na javnim mestima, jer tako spajaju dva najveća zadovoljstva.

JARAC: Jarčevi će seks odraditi kad već insistirate, a svakako se neće previše potruditi oko njega. Možda će vas čak i požurivati kako bi mogli da što pre provere poslovni mejl.

VODOLIJA: Najmaštovitiji znak u horoskopu. Sa Vodolijama možete sve da isprobate sve o čemu maštate. Ali, obavezno stavite kondom, jer Vodolije vole da švrljaju.

RIBE: Ribe su od svih znakova najsklonije fetišima, i to najčešće fetišu prema stopalima. (Autor: B92)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*