Home / Fudbal / NOVI TIM SE PREDSTAVIO PORAZOM Napredak je sa jedanaest novih fudbalera izgubio od Vojvodine (0:2) i na upoznavanju razočarao publiku

NOVI TIM SE PREDSTAVIO PORAZOM Napredak je sa jedanaest novih fudbalera izgubio od Vojvodine (0:2) i na upoznavanju razočarao publiku

KRUŠEVAC – U novom superligaškom prvenstvu fudbaleri Napretka su posle dva odigrana kola „uspeli“ da uknjiže isto toliko poraza. U letnjoj pauzi dovedena su dvanaest novih igrača, jedanaest novajlija su se juče prvi put predstavili kruševačkim probirljivim navijačima i na upoznavanju su ih porazom od Vojvodine (0:2), a posebno zbog pomanjkanja tečne igre, razočarali i dobro zabrinuli.

U prvom delu nekako su i parirali lalama, čak mogli i da povedu da je bajagi golgeter Pavićević bio  spretan u najidealnijoj prilici na utakmici. U nastavku Vojvodina je očigledno uočila nedostatke u odbrani domaćina i već i 48 minutu Ćuričin je matirao Markovića. Onda je Napredak pojurio rezultat i Novosađani su dobile komociju u napadu, stalno su pretile i u 90 minutu Zukić je zatresao mrežu.

UŠLI SMO DOBRO U NASTAVKU

– Moram da pohvalim ekipu Napretka jer da je danas izvukla bod zasluženo bi bilo. Nismo iskoristili šanse u prvom delu, ali u drugom stvarno smo dobro ušli u meč, postigli smo golove i jednostavno tako je, kada verujete u ono što radite onda vas Bog i nagradi. Želim Napretku i Kruševcu puno sreće i da izbori Evropu jer to grad i navijači zaslužuje- kazao je Nenad Lalatović, trener Vojvodine.

ZASLUŽENA POBEDA VOJVODINE

Danas je Vojvodina bila bolja i zasluženo je pobedila, u prvom delu možda smo bili egal, ali smo u drugom brzo primili gol i valjda je to promenilo tok utakmice. Rekao sam da će nam u timu mnogo nedostajati Ndiaje za našu igru i to je jedan od momenata koji je dosta doprineo našem porazu. Ali, šta je tu je, okrećemo se radu i novim izazovima- kazao je Predrag Rogan, trener Napretka.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*