Home / Fudbal / NISU MOGLI DA PREGAZE „SLANU BARU“ Na gostovanju kod Proletera fudbaleri Temnića gajili nadu za bodovima, ali se vratili praznih šaka

NISU MOGLI DA PREGAZE „SLANU BARU“ Na gostovanju kod Proletera fudbaleri Temnića gajili nadu za bodovima, ali se vratili praznih šaka

VARVARIN (29.8.) – Kao novajlija među prvoligašima fudbaleri Temnića su u Novi Sad, na prvenstveni meč sa Proleterom, otputovali dan ranije da bi na prvom gostovanju nastupali spremno, poneli golemi i neskriveni optimizam i nadali se pobedi, ali pokazalo se da nisu kadri da pregaze domaćina na stadionu „slana bara“.

Dzaba je bilo vidno htenje i želja da osvoje tri boda kada je na terenu falila spretnosti pred golom protivnika. Varvarinci su istina krenuli hrabro, napravili i prvu priliku na utakmici, mogli da povedu i pitanje je kakav bi ishod na kraju bio da je Sibinović tada uspeo da loptu smesti u mrežu, a tako je bilo još nekoliko puta.

– Dobro smo se držali do prvog gola, a posle penala i drugog gola potpuno smo stali. Međutim, i pored toga imali smo prilike da barem jedaan gol postignemo. Posle trećeg primljenog gola bio je kraj naših nadanja da možemo u Novom Sadu ostvariti povoljan rezultat- istakao je Ivan Babić, pomoćni trener Temnića. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*