Home / Fudbal / NIJE LIČIO NA BIVŠE KOMŠIJSKE DERBIJE Na meču između Napretka i Radničkog fudbalere je odlikovalo tanko fudbalsko umeće (1:1)

NIJE LIČIO NA BIVŠE KOMŠIJSKE DERBIJE Na meču između Napretka i Radničkog fudbalere je odlikovalo tanko fudbalsko umeće (1:1)

KRUŠEVAC – Sećajuči se višedecenijskih fudbalski derbije komšija i ljutih rivala gledaoci su očekivali lepu predstavu, ali na utakmici između Napretka i Radničkog, to nisu imali prilike da vide. Nije nedostajala borbenost i jurnjava po terenu, ali falila je kreativnost, osmišljene akcije, pogotovu pretanko je bilo umeće ispred golova i na kraju nerešen rezultat je najrealniji (1:1).

– Na periode smo imali igru i mi i oni, ali utakmica nije bila kvalitetna. Mislim da smo dosta se ispromašivali, a definitivno kada se toliko propusti ne zaslužuje se pobeda. Radnički je izjednačio neobičnim golom, retko se viđa da neko šutne sa aut linije i da lopta tako uđe u gol. Ali, idemo dalje, bitno je upisivati bodove- istakao je Milan Đuričić, trener Napretka. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*