NOVO
Home / Info / NIJE BILO MESTA NI U DVA TIMA ZVEZDE Čarapani Miloš Vulić i Aleksa Vukanović nisu igrali u novom klubu protiv nemačkog četvrtoligaša

NIJE BILO MESTA NI U DVA TIMA ZVEZDE Čarapani Miloš Vulić i Aleksa Vukanović nisu igrali u novom klubu protiv nemačkog četvrtoligaša

ANTALIJA – Navijači Napretka su u čudu jer za njihove ljubimci Aleksu Vukanovića i Miloša Vulića, koji su zimus otišli u Crvenu Zvezdu, na prvom meču u Antaliji, koji je novi klub igrao protiv nemačkog četvrtoligaša Northauzena Vakfir i dobio (2:0), nije bilo mesta ni u dva tima.

Crvena Zvezda je počela utakmicu u sastavu: Borjan, Hajdin, Savić, Babić, Rodić, Jovičić, Jovančić, Ben, Marin, Jirka, Pavkov. U drugom poluvremenu nastupao je novi tim: Popović, Gobeljić, Stojković, Milunović, Terzić, Milijaš, Čaušić, Jeftović, Ebisilio, Simić i Joveljić.

– Teško će im biti u Crvenoj Zvezdi  jer su u Napretku navikli na moderan fudbal, tečan i tačan, gde je umeće dolazilo do izražaja i poštovala se lepota igre, a u novom klubu mnogo se trči i igra drugačije i nije se lako uklopiti- ljutito ocenjuju navijači Napretka. (Foto: Crvena Zvezda)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*