Home / Fudbal / NIJE BILO LOŠE NA GENERALNOJ PROBI Napredak u gostima protiv Zvezde izgubio (2:1) ali je igrom pokazao da već ima tim za prvenstvo

NIJE BILO LOŠE NA GENERALNOJ PROBI Napredak u gostima protiv Zvezde izgubio (2:1) ali je igrom pokazao da već ima tim za prvenstvo

BEOGRAD – Na generalnoj probi Napredak je izgubio na našem najvećem stadionu od šampiona Crvene Zvezde (2:1), ali se igrom nije obrukao već nagovestio da i sa skrpljenim timom može bezbrižno da krene u naredno superligaško prvenstvo. Igrao je hrabro, disciplinovano, taktički dobro, vidna je uigranost nove ekipe i ako su za taj posao imali malo vremena. Bila je prava otvorena borba u prvih dvadeset minuta, onda je silna Crvena Zvezda za četiri minuta postigla dva gola koja su zbunila Čarapane, ali i pored toga oni nisu posustajali što je pokazao i pogodak koji su postigli deset minuta pre kraja. Sve u svemu i nije bilo loše pred start prvenstva. D.M.

CRVENA ZVEZDA – NAPREDAK  2:1  (2:0)

Strelci: 1:0 Ivanić u 19, 2:0 Spiridonović u 24, 2:1 Šarac 81  minutu. Stadion: Rajko Mitić. Igrano bez gledalaca. Sudija: Igor Kovačević.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Gajić, Milunović, Pankov, Rodić, Sanoga, Nikolić, Ivanić, Spiridonović, Katai, Tomane. Igrali su još: Gobeljić, Degenek, Babić, Eraković, Vulić, Jovičić, Jovančić, Radulović, Vukanović, Krstović.

NAPREDAK: Živković, Spremo, Milovanović, Rašković, Abubakar, Markoski, Kostić, Marinković, Leković, Mrkić, Stević. Igrali su još: Jordanov, Kocić, Zuvić, Živanović, Zeljković, Ćuković, Vučićević, Matić, Šarac.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*