Home / Fudbal / NEZAPAMĆENO BRUKANJE ČARAPANA U ovoj godini fudbaleri Napretka odigrali 35 prvenstvenih utakmica i imaju samo 6 pobeda

NEZAPAMĆENO BRUKANJE ČARAPANA U ovoj godini fudbaleri Napretka odigrali 35 prvenstvenih utakmica i imaju samo 6 pobeda

KRUŠEVAC – Prijatelji na tribinama stadiona Mladosti ne mogu da se sete da su se fudbaleri Napretka nekada, od njegovih elitnih dana, igrama i rezultatima više brukali nego ove godine. Odigrali su ukupno 35 prvenstvenih utakmica i sramotno zabeležili samo 6 (šest) pobeda! Za to vreme za mnoge bajagi fudbalska pojačanja Napredak je bio – “sigurna muška kuća”.

U prvoj polovini ove godine, u drugom delu prošlog prvenstva, zabeležili su samo jednu pobedu, onu protiv Metalca, kada je gol postigao Saša Marjanović u 96 minutu. Ta pobeda ih je odvela u plej-of, ali, bolje i da nije, jer tada je bilo pravo brukanje  Napredak nije na sedam mečeva postigao nijedan gol! Tada su treeneri Bili najpre Ivan Stevanović, potom Zoran Milinković.

U ovom prvenstvu na 19 utakmica zabeleženo je pet pobeda. Došao je fudbalski znalac iz Surdulice Dušan Đorđević da napravi novi tim, igru, da niže pobede. Ništa i od toga, trener je doveo gomilu pojačanja, koja se na terenu nisu pokazala kao takva. Govorio je da će u gornji deo tabele, vrličao igru tima, koju je samo on video, a publika gledala neku drugu utakmicu.

Ljudi iz Napretka imali su mnogo strpljenja i tolerancije prema šefovima struke, davali im prevelika ovlašćenja, naročito kod dovođenju bajagi pojačanja, od kojih su se mnogi pokazali da nisu ni za Prvu ligu. Sada je lepa prilika da se u Napretku imenuje sportski direktor, onda da se zahvale mnogim igračima, a pošto nema rezultate i šefu stručnog štaba. D.MiTROVIĆ  (foto: FK Napredak)

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*