Home / Fudbal / NEPRAVDE VIŠE NEĆE TRPETI Napredak se nikada nije žalio posle brojnih sudijskih nepravdi u ovom prvenstvu, ali će sada okrenuti list

NEPRAVDE VIŠE NEĆE TRPETI Napredak se nikada nije žalio posle brojnih sudijskih nepravdi u ovom prvenstvu, ali će sada okrenuti list

U Novom Sadu 9KRUŠEVAC (20.4.) – Fudbaleri Napretka u ovom prvenstvu na mnogim utakmicama bili oštećeni sudijskim odlukama, a na nekima su im “ljudi u crnom” bukvalno otimali bodove bez srama i obraza. Iz kluba se tim povodom niko nije oglašavao niti su pisane žalbe, a kako su mu krađeni bodovi čudili su i navijači protivničkih ekipa i iskreni prijatelji fudbala.

Osim što sudije posle takvih utakmica nisu bili delegirani na jednu ili nekoliko sledećih, niko se o tome javno nije oglašavao iz fudbalskih institucija. Setimo se samo sramotnog poraza  protiv Partizana u Beogradu kada je vodio sa 2:0, potom protiv  Voždovca, Čukaričkog i još nekim, ali je dara prevršila svaku meru u minulom kolu protiv Vojvodine (na slici).

– Naš predsednik je rekao da su se sudije ogrešile ove sezone o Napretku. Mislim da nemamo isti tretman kao ostale ekipe u Super ligi i to nije u redu. Napredak će se nadalje žaliti i sigurno nećemo dozvoliti da se ponašaju prema nama ovako kako su se do sada ponašali- rekao je Bojan Filipović, sportski direktor Napretka.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*