Home / Fudbal / NENAD SAKIĆ NA KLUPI NAPRETKA Posle svakojakih priča i nagađanja obelodanjena je vest koju su još pre tri dana Sportske vesti prve objavile

NENAD SAKIĆ NA KLUPI NAPRETKA Posle svakojakih priča i nagađanja obelodanjena je vest koju su još pre tri dana Sportske vesti prve objavile

KRUŠEVAC (3.6.) – Posle odlaska trenera Vuka Rašovića nastalo je pravo utrkivanje među njegovim kolegama ko će se pre dograbiti klupe Čarapana, u medijima su bila razna nagađanja, pominjani neki bivši na koje u klubu niko nije računao, ali danas je obelodanjen dogovor i novi šef stručnog štaba biće Nenad Sakić, kao što su još pre tri dana Sportske vesti prve objavile. Ostaje još samo papire da sredi jer ima ugovor sa italijanskim Milanom do 1. jula.

Nenad Sakić je fudbalsku karijeru počeo u Napretku, potom u Crvenoj Zvezdi, kada je nosio je i dres najboljeg državnog tima. U Italiji je igrao u Lećeu i sedam godina u Sampdoriji. Kao trener sa Sinišom Mihajlovićem vodio je Sampdoriju i Milan, a tandem su bili i u reprezentaciji Srbije. U Napretku je jedno vreme bio sportski direktor, šef stručnog štaba.

Lepa dobrodošlica Nenadu Sakiću i srećan početak rada u svom zavičajnom klubu objavlljena je na Fejsbuk profilu Napretka, a u gradu je vest munjevito prostrujala i primljena sa oduševljenjem među iskrenim prijateljima fudbala uz svakodnevu neizostavnu hvalu gazdi i predsedniku kluba Marku Miškoviću na pravi izbor novog šefa stručnog štaba.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*