Home / Fudbal / NENAD SAKIĆ I ZVANIČNO TRENER TRAJALA Poznati internacionalac preuzeo je ekipu sa ciljem da je sa začelja vrati među osam najboljih

NENAD SAKIĆ I ZVANIČNO TRENER TRAJALA Poznati internacionalac preuzeo je ekipu sa ciljem da je sa začelja vrati među osam najboljih

KRUŠEVAC – Poznati fudbalski internacinalac i trener Milun Sakić ustoličen je na mesto novog šefa stručnog štaba prvoligaša Trajala sa nadom da će ekipu vratiti među osam najboljih. Jesenas je Sakić treći trener na kormilu kluba, sa Goranom  Lazarevićem “gumari” su se sporazumno rastali, a potom je Predrag Pešić smenjen zbog preslabih rezultata.

– Čovek sam koji voli da radi i sigurno ću od igrača i saradnika tražiti maksimalnu ozbiljnost i koncentraciju. Neke stvari koje nisu bile dobre mora da se poprave u to sam ubeđen. Atmosfera u ekipi je solidna obzirom da trinaest utakmica nemaju  pobedu, ali već protiv Budućnosti to treba da ostvarimo i vratimo samopouzdanje- rekao je Sakić na promociji.

Još kao osamnaestogodišnjak Nenad Sakić je igrao u Trajalu, zatim je karijeru nastavio u Napretku, afirmisao se u Crvenoj Zvezdi, bio reprezentativac, nastavio  u italijanskim klubovima Lečeu i Samdoriji. Kao trener počeo je u Napretku, bio  selektor kadetske reprezentacije, potom pomoćnik Siniše Mihajlovića u A selekciji, potom u Samptodriji i Milanu. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*