Home / Ostali sportovi / Automoto / NASTASIJEVIĆ NAJBRŽI NA UŠĆU Kruševački vozač na kružnoj trci bio superoran i opravdao nadanja u osvajanje treće šampionske krune

NASTASIJEVIĆ NAJBRŽI NA UŠĆU Kruševački vozač na kružnoj trci bio superoran i opravdao nadanja u osvajanje treće šampionske krune

KRUŠEVAC (21.6.) – Na zahtevnoj kružnoj trci na beogradskom Ušću, onako kako su i očekivali dobri poznavalaca ovog popularnog sporta, u klasi „hibrid“,  talentovani kruševački vozač Dušan Nastasijević Duks, prvi je prošao kroz cilj.

Nastasijević je sa svojim „jugom“ uzastopno dve godine, u klasi u kojoj nadmeno vozi, šampion Srbije i ako ove godine osvoji treću pobedničku krunu podičiće se „zlatnom kacigom“, najvećem priznanjem koje se dodeljuje najboljem vozaču.

Šampionska vožnja i uspeh Nastasijevića je utoliko veći ako se zna da na svakoj trci u njegovoj klasi ima najviše takmičara, ponekad i po tridesetak, za razliku od drugih kategorija gde često startuju jedva desetak vozača, a do cilja, iz raznih razloga, dešava se da stignu samo trojica, četvorica.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*