Home / Fudbal / NAPRETKU UMOR BIO NAJVEĆI PROTIVNIK Posle poraza od Benfike (3:0) na Međunarodnom turniru u portugalskom gradu Setubalu

NAPRETKU UMOR BIO NAJVEĆI PROTIVNIK Posle poraza od Benfike (3:0) na Međunarodnom turniru u portugalskom gradu Setubalu

SETUBAL – Fudbaleri Napretka predugo su putovali sa Tare, gde su boravili na pripremama, do Portugalije. Najpre autobusom do Budimpešte, odatle avionom, što ih je zamorilo kada su stigli u Setubal, gde učestvuju sa Benfikom i Vitorijom na Međunarodnom turniru. Po dolasku već sutradan su igrali protiv višegodišnjeg portugalskog šampiona Benfike i izgubili (3:0). Na tom meču je uočen umor kod igrača, naročito onih iz odbrane jer su tromo reagovali kod primljenih golova. Večeras se Čarapani sastaju sa Setubalom i obećavaju bolju igru i predstavljanje u pravom svetlu.

– Lepo je da su igrači dobili priliku da vide razliku u načinu igre. Svesni su da svoju igru moraju da ubrzaju, da pas mora da bude brži, tačniji i tečniji. Sa druge strane utakmica je pokazala da Napredak može da se suprotstavi i ovakvim ekipama kada su igrači dobro skoncentrisani, jer svaki pad koncentracije rezultirao je primljenim golom. Znači da nam nedostaje mira u glavama i nogama. Ali, odlično je, obzirom na uslove pod kojima smo radili zadnje dve nedelje, jer smo zbog kiše imali malo rada sa loptom- izjavio je za portal FK Napredak, trener Milorad Kosanović.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*