Home / Fudbal / NAPRETKU NE DAJU DA IGRA  Posle nekoliko krađa koje su im se dogodile ove jeseni i Ilija Brdar tendeciozno sudio u Ivanjici

NAPRETKU NE DAJU DA IGRA  Posle nekoliko krađa koje su im se dogodile ove jeseni i Ilija Brdar tendeciozno sudio u Ivanjici

IVANJICA – Fudbaleri Napretka su znalački uzleteli u tek završenom prvom delu prvenstva, ali da na visini i ostanu seču im krila sudije. Sportska javnost zna kako su oštećeni na utakmicama protiv Crvene Zvezde i Partizana, u Bačkoj Palanci su pobedili, ali su igrali protiv Bačke i sudija, a u Ivanjici im se pridružio i Novosađanin Ilija Brdar koji je baš terao vodu na vodenicu Javora (1:0).

fudbaler-napretka-markoski

Kada bi Napredak krenuo u ozbiljniji napad igru je prekidao, iz uglavnom izmišljenih razloga, za svaki slucaj. Kod pobedonosnog gola Javora sudija Brdar je predhodno izmislio prekršaj ispred šesnaesterca. Navijači koji su bili u Ivanjici razočarano su se vratili i uveravaju da Napretku ne daju da igra i da će tražiti od uprave kluba da reaguje kod nadležnih u FSS, pre svega da se zaštiti moderan fudbal koji demonstrira jedana talentovana ekipa.

– Na terenu u Ivanjici nije moglo da se igra,  bio je pretežak, ustvari zaleđen, mučili su se igrači, ali igrali požrtvovano. Po igri koju smo prikazali zašlužili smo bod. Neki igrači su posle utakmice plakali, ali idemo dalje, tek treba da se igra- kazao nam je Dragan Ivanović, trener fudbalera Napretka.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*