Home / Fudbal / NAPRETKU FALIO ZAVRŠNI PAS  Remi sa Voždovcem spustio Čarapane sa četvrtog na peto mesto superligaške tabele

NAPRETKU FALIO ZAVRŠNI PAS  Remi sa Voždovcem spustio Čarapane sa četvrtog na peto mesto superligaške tabele

Posle Voždovca 2KRUŠEVAC (18.2.) – Mnogo su navijači Napretka očekivali od svojih ljubimaca na premijernom meču sa Voždovcem. Hteli su na delu da vide igru koju je osmislio novi šef stručnog štaba Vuk Rašović, kako su se uklopila pojačanja, jer su ambicije porasle da se krene evropskim fudbalskim putem, ali pobeda je izostala i remi ih spustio na tabeli sa četvrte na petu poziciju.

A, prikazana igra nije nalikovala na jesenje, na one koje su gledaoci navikli i o njima govore punim ustima. Istina, iz najboljeg sastava izostali su kreator Markoski i ubojiti Vukanović, to je najverovatnije i doprinelo da se napravi samo jedna prilika na meču, ona u 16 minutu kada je Alivodić umesto gol pogodio golmana. Za utehu i gosti su imali samo šansu Zeca u 6 minutu.

– Uvek je prvo kolo komplikovano iz više uglova. Na ovoj utakmici nismo videli neku tečnu i lepu igru, ali je susret bio prava prvenstvena borba za bodove. U samom finišu imali smo igrača manje na terenu. Ono što smo nameravali da sprovedemo donekle smo sprovodili i mogu da budem zadovolja sa onim što su odradili moji momci- kazao je Ilija Stolica, trener Voždovca.

Domaćini o utakmici kažu, ono što su svi videli, da im je falio završni pas.

– Žarko smo želeli prvo kolo, da vidimo gde smo, jer pripreme su jedno, prvenstvo drugo. Mislim da je bio dobar meč,  zadovoljan sam igrom u drugim poluvremenu, ispravili smo neke stvari koje nismo dobro radili u prvom. Nedostajao nam je gol, a želeli smo mnogo pobedu do koje nismo došli jer nam je falio završni pas- istakao je Vuk Rašović, trener Napretka.   D.MITROVIĆ

NAPREDAK – VOŽDOVAC 0:0

Stadion: Mladost. Gledalaca: 2.000. Sudija: Nenad Đokić (Užice) 6. Žuti Kartoni: Miladinović, Kasalica (Napredak), Sinđić (Voždovac). Crveni karton: Sinđić (Voždovac) u 85 minutu.

NAPREDAK: Petrović 6,5, Ndiaje 7, Urošević 6,5, Šljivić 6, Simonović 6, Miladinović 6,5, Alivodić 6, Vulić 6,5 (Šarac-), Vidaković 6, Gobeljić 6, Kasalica 6  (Beljić-).

VOŽDOVAC: Popović 6,5, Mihajlov 6,5, Sinđić 6,5, Putničanin 6, Filipović 6, Pavlović 6,5, Krasić 6, Nikolić-), Ješić 6 (Asani-), Zec 6,5, Ćirković 6, Dražić 6 (Petrović -).

Igrač utakmice: Ibrahima NDIAYE

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*