NOVO
Home / Fudbal / NAPREDAK USTOLIČIO TRENERA IVANOVIĆA Sa novim šefom fudbaleri Napretka krenuli sa pripremama za naredna četiri kola finiša prvenstva

NAPREDAK USTOLIČIO TRENERA IVANOVIĆA Sa novim šefom fudbaleri Napretka krenuli sa pripremama za naredna četiri kola finiša prvenstva

KRUŠEVAC – U Napretku su danas promovisani novi šef stručnog štaba Dragan Ivanović i njegov pomoćnik Trivo Ivić. Novi stručnjaci su se obavezali da naredne dve godine budu na kormilu kluba.

– Zadovoljstvo mi je da sam opet u Kruševcu i navijačima poručujem da će gledati opet maksimalno dobre igre Napretka kao i kada sam bio prvi put, a tada je ispalo dobro. Ovo je sredina gde je apsolutno moje slobodno odlučivanje i neću imati tih smetnji, a po tome je ovaj klub poznat kao jedan od retkih u Srbiji, ako ne i jedini- kazao je Dragan Ivanović, trener Napretka.

Posle ustoličenja počele su i pripreme fudbalera za naredna četiri kola finiša aktuelnog prvenstva koje kreće 30. maja, a kada su Čarapani domaćini neugodnom komšiji Radničkom iz Niša. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*