Home / Fudbal / NAPREDAK USTOLIČIO PRAVOG TRENERA Odmah po saznanju da je Ivan Stefanović polaznik za profi licencu postao novi šef

NAPREDAK USTOLIČIO PRAVOG TRENERA Odmah po saznanju da je Ivan Stefanović polaznik za profi licencu postao novi šef

KRUŠEVAC – Dugogodšnji trener Napretka Ivan Stefanovi Petlja novi je šef stručnog štaba fudbalera Napretka. U klubu su mišljenja da je to pravo rešenje i odmah po saznanju da je upisan kao polaznik za profi licencu imenovali ga na mesto gde se dosta puta dokazao kao zamena neuspešnim trenerima koji su odlazili.

Petlja je rođen u prigradskom selu Pepeljevcu, fudbalsku karijeru počeo u Napretku, nastavio u Obiliću, a završio u švajcarskom Sent Galenu. Po povratku radio je 11 godina kao trener u Napretku, bio je pomoćnik raznim šefovima. Vodio je ekipu na zadnja dva prvenstvena meča i pobedio Partizan u Beogradu i Mačvu.

– Ovo je treći najsrećniji dan u mom životu, prvi je bio kada sam debitovao prvom timu Napretka, drugi kada sam dobio dete. Napredak je za mene svetinja, zato sam po završetku karijere i kao trener postao njegov vojnik. Mislim da sam sad i zaslužio šansu i daću sve od sebe da oravdam poverenje- kaže Ivan Stefanović. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*