Home / Fudbal / NAPREDAK PROTUTNJAO PALANKOM Agresivnom igrom u gostima bacili na pleća Bačku (1:4), a prva pobeda donela neviđenu radost

NAPREDAK PROTUTNJAO PALANKOM Agresivnom igrom u gostima bacili na pleća Bačku (1:4), a prva pobeda donela neviđenu radost


BAČKA PALANKA (9.8.) – Tri jalove igre na startu prvenstva i samo osvojeni bod dobro su prodrmale fudbalere Napretka tako da su u Bačkoj Palanci odigrali neviđeno agresivno i organizovano i golovima Vulića, Šljivića, Alivodića i Uroševića ubedljivo pobedili Bačku (1:4).

Tamo su ispoljili baš ono što im je falilo – efikasnost i čvrstina u odbrani. Kao što je i najavio trener Sakić nastupali su sa izmenjenim timom koji je doneo neviđenu radost. Zanimljivo je da igru Napretka nije mogao da „provali“ ni Dragan Ivanović, njihov bivši učitelj, sada trener Bačke.

– Svi smo prezadovoljni jer znamo da imamo kvalitet i jedna ovakva pobeda nam je trebala. Brzo smo i na vreme poveli, onda smo nesmotreno primili gol (1:2). Pametno smo ušli u drugo poluvreme, umeli da smirimo igru, postignemo još dva gola i uspešno privedemo utakmicu kraju- kaže strelac prvog gola Miloš Vulić (na slici). D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*