Home / Fudbal / NAPREDAK OPET IZGUBIO U LUČANIMA Mladost je oterala Čarapane u goleme brige jer će morati za plej of da se bore u zadnjem kolu

NAPREDAK OPET IZGUBIO U LUČANIMA Mladost je oterala Čarapane u goleme brige jer će morati za plej of da se bore u zadnjem kolu

KRUŠEVAC –  Još posle remija sa Vojvodinom u Napretku su tvrdili da je plasman u plej ofu obezbeđen, posle pobede nad Partizanom posebno, a sada je ispalo da mu treba najmanje bod u poslednjem kolu protiv Zemuna. Istina, po tabeli to neće biti težak posao jer su zemunci fejeraši, ali treba ga valjano odraditi jer i drugi superligaši klubovi imaju svoje računice.

Sigurno taj predstoječi posao mora biti mogo, mnogo bolje nego protiv Mladosti u Lučaniima, gde su izgubili (2:0), kao što su činili i godinama unazad. Prvi gol su primili posle greške odbrane koja se ne događa ni igraćima nižerazrednih klubova, a drugi su Lučanci smestili u mrežu kada se čak devetorica nesnalažljivih Čarapana nalazila ispred svog gola (na slici).

– Mladost je dobila zato što je bila čvršća, jača, takmičarski nastrojenija, ali i mi smo doprineli da primimo golove. Igrali smo sa četvoricom igrača koji još mogu da igraju za podmladak, ali to nije opravdanje, to  je sve što imamo.Ostaje nam meč sa Zemnom i moramo osvojiti najmanje bod da završimo takičenje u gornjem delu tabele- rekao je u Miorad Kosanovć, trener Napretka. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*