Home / Fudbal / NAPREDAK OBLIKUJU EKIPU U ANTALIJI Fudbaleri marljivo rade i nagoveštavaju da će spremno dočekati nastavak prvenstva

NAPREDAK OBLIKUJU EKIPU U ANTALIJI Fudbaleri marljivo rade i nagoveštavaju da će spremno dočekati nastavak prvenstva

ANTALIJA – Fudbaleri Napretka već desetak dana su na pripremama u staroj bazi, turskoj Antaliji, u odličnoj atmosferi marljivo rade, odigrali su tri kontrolna meča i vidno nastoje da se što bolje uklope novajlije, koji bi trebalo da na valjan način odmene najbolje fudbalere koji su otišli iz kluba.

– Odlično se radi i ekipa polako dobija svoj oblik. Trenutno imamo malih problema sa Deakom, Ndiajem, Marinkovićem i Vukadinovićem jer se ne osećaju dobro. To nas malo remeti, a razlog je što sve ekipe sa istoka, sa kojima smo igrali kontrolne utakmice  igraju pregrubo- istakao je Milorad Kosanović, šef stručnog štaba Napretka.

Stručni štab je planirao da do 9. februara, do kada borave u Turskoj, ekipa odigra četiri kontrolna susreta. Do sada su igrali tri, izgubili od gruzijskog Sabortala (3:0) i ukrinskog Karpatija (1:0), pobedili su makedonsku ekipu Akademijom Pandev (1:0), a sutra je na programu susret sa Sarajevom, ekipom iz glavnog grada BiH. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*