Home / Fudbal / NAPREDAK JE DIKA SRPSKOG FUDBALA Bivši predsednik Miša Rajković uveren da su Čarapani po mnogo čemu naš najbolji klub

NAPREDAK JE DIKA SRPSKOG FUDBALA Bivši predsednik Miša Rajković uveren da su Čarapani po mnogo čemu naš najbolji klub

misa-rajkovic-2            Napredak ove jeseni hara srpskom fudbalskom scenom, a rezultati koje postiže i igre kojima to ostvaruje  ugnjezdile su ga na četvrtu poziciju superligaške tabele, ostaće upamćene i dugo će se o njima besediti. Sada je svima jasno da su Čarapani izrasli u veliki klub koji će zasigurno ostaviti pozitivan trag u srpskom fudbalu.

– Nema više druge priče, osim jedne jedine – Napredak igra najbolji fudbal i prava je srpska dika. Uveren sam da će tako biti i u nastavku prvenstva i da je već na pragu Evrope. Isto tako klub je finansijski najstabilniji u državi i na njegovom primeru domaćinskog rada mogu mnogi da se ugledaju- jasan je Miša Rajković, legendarni predsednik Napretka.

Uoči prvenstva mnogi su zabrinuto vrteli glavama kako će Čarapani opstati u ligi kada nisu doveli nijedno zvučno pojačanje, ali finansijer Marko Mišković je znao šta radi i šta hoće – doveo je vrsnog trenera Dragana Ivanovića. Ovaj stručnjak, sa gospodskim manirima na klupi, pokazao je veliko umeće u vodjenju ekipe, pripremi, taktičkim potezima…

– Trener Ivanović je veliki fudbalski znalac, može se reći čarobnjak, jer je iz svakog igrača izvukao maksimum i tačno video šta i koliko ko može. Napravio je igru koja pleni srca navijača i zato se stadion redovno ori od aplauza. Posebno me oduševljavaju igre Ndiajea, po desnoj strani i centarfora Vukanovića koji su prava napast za protivnike i o njima će se tek čuti- dodaje Rajković.

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*