NOVO
Home / Fudbal / NAPREDAK I DALJE NAZADUJE Čarapani danas izgubili od Radnika u Surdulici (2:1) i tako nastavili sa porazima naviknutim na pripremama

NAPREDAK I DALJE NAZADUJE Čarapani danas izgubili od Radnika u Surdulici (2:1) i tako nastavili sa porazima naviknutim na pripremama

KRUŠEVAC – Umesto da pobeđuju i nekako se iskobeljaju sa samog začelja tebele, fudbaleri Napretka tonu sve više. Izgubili su od Paartizana u Beogradu,  potom je Javor odneo bod, a danas su poraženi u Surdulici od Radnika (2:1), tako su i u nastavku prvenstva bez pobede.

Na pripremama u Antaliji odigrali su četiri kontrolna meča i nikog nisu pobedili, a što je čudno nikom nisu dali ni gol. Trener Đuričić govorio je da rezultati nisu važni već trčanje. Sada u prvenstvu zaista više trče, ali tu jurnjavu nikako da iskoriste pred mrežom protivnika i postižu golove.

Odavno Napredak ovako nije nazadovao na superlisaškoj tabeli i potpuno je jasno da je u ozbiljnim brigama oko opstanka. U nedelju dolazi Inđija. koja je u sličnoj situaciji i ako Napredak nastavi sa trčanjem umesto da poboljša efikasnost pitanje je kako će i na tom meču rezultatski proći. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*