NOVO
Home / Fudbal / NAPREDAK DOBRO ODRADIO PRIPREME Trener Milorad Kosanović zadovoljan poslom koji je obavljen u Antaliji uoči nastavka prvenstva

NAPREDAK DOBRO ODRADIO PRIPREME Trener Milorad Kosanović zadovoljan poslom koji je obavljen u Antaliji uoči nastavka prvenstva

KRUŠEVAC – Dve nedelje su se fudbaleri Napretka pripremali na terenima u svom gradu, potom su isto toliko boravili i radili u turskoj Antaliji, sada sprovode treću, završnu fazu u okviru koje je predstavljanje navijačima novajlija i „generalka“ pred prvenstvo sa milanovačkim Metalcem.

– Radimo mesec dana i to je period koji je prošao u najboljem redu kada je posao u pitanju, ali je bilo problema druge vrste na šta nismo mogli da utičemo. To su neke neprijatne i nezgodne povrede koje nisu posledica rada već slučajnosti. Bilo je još nekih povreda igrača koji su ušli u pripreme povređeni i to nas je u Turskoj malo omelo u jednom delu, ali smo dobili nešto drugo. Mogli smo da proverimo određen broj igrača na drugim pozicijama i vidimo kako možemo igrati bez jednog dela tima. Sve u svemu bilo je jako dobro- kaže Milorad Kosanović, trener Napretka.

U Turskoj je Napredak odigrao tri kontrolne utakmice i nijednu nije pobedio. Dve je izgubio i jednu remizirao, ali rezultati tih susreta ne brinu stručnjake u klubu.

– Meni ne znače mnogo utakmice u pripremnom periodu. To su mečevi na kojima treba nešto postaviti, proveriti, videti kompoziciju tima na delu, ali je to sve na jednom drugom nivou i bez pravog takmičarskog smisla- dodaje Kosanović.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*