Home / Fudbal / NAPREDAK BAŠ DOBRO POJAČAN  Došli su superligaški asovi Nemanja Vidaković, Nemanja Tubić i Enver Alivodić, a možda će i Filip Kasalica

NAPREDAK BAŠ DOBRO POJAČAN  Došli su superligaški asovi Nemanja Vidaković, Nemanja Tubić i Enver Alivodić, a možda će i Filip Kasalica

 

Enver AlivodicKRUŠEVAC (24.januar) – Cilj Napretka je jasan, hoće na kraju prvenstva ostane na četvrtoj poziciji i izađe na evropsku fudbalsku pozornicu. Jesenas su oduševjavali igrama, a nadanja su da će na proleće će biti još bolje jer su se baš dobro pojačali.

Doveli su u svoje redove trojicu proverenih superligaških fudbalera kako bi lakše došli do tog cilja. Dres će na proleće nositi Nemanja Vidaković, Nemanja Tubić i Enver Alivodić, svi internacionalci, a možda će im se priključiti i Filip Kasalica.

– Doveli smo kvalitetne igrače koji treba da podigu kvalitet našeg tima. Možda će doći još neko ime do polaska u Antaliju. Zato smo i ostavili dva prazna mesta na spisku putnika- ističe Vuk Rašović, trener Napretka. (Foto: FK Novi Pazar).  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*