Home / Fudbal / PROKUPČANI IMAJU NAJLAKŠI POSAO U Zone Zapad igra se nekoliko zanimljivih susreta, ali na vrhu tabele teško da se nešto promeni

PROKUPČANI IMAJU NAJLAKŠI POSAO U Zone Zapad igra se nekoliko zanimljivih susreta, ali na vrhu tabele teško da se nešto promeni

NIŠ (22.9) – Kako fudbalsko prvenstvo u Zoni Zapad odmiče postaje sve napetije i u 6. kolu na programu su nekoliko zanimljivih susreta. U Aleksandovcu poslednja na tabeli Župa dočekuje nezgodnu ekipu Lugomira, U Ćićevcu biju bitku dve Sloge, domaća i Despotovačka i po igri i rezultatima velike su šanse da se gosti raduju.

Vodeći Topličanin ima najlaši posao jer mu u goste dolazi Bošnjane koje tavori na dnu tabele i gotovo da nema šanse da se pomeri sa čelne pozicije, a Kopaonik koji je sa istim bojem bodova drugi na tabeli sigurno će mu biti mnogo teže jer gostuje u Kuršumliju, ali Brusjani igraju ove jeseni dobro i nadaju se celom plenu.

U 6. kolu Zone Zapad sastaju se: Topličanin-Bošnjane, SFS Borac-Poljoprivrednik, Kosanica-Kopaonik, Jastrebac-Žitorađa, Jedinstvo-Morava, Sloga (Ć)-Sloga (D), Levač-Napredak i Župa-Lugomir. Na tabeli vode Topličanin i Kopaonik sa po 13, SFS Borac ima 10, a Soga (D) i Jastrebac po 9 bodova.  N.S.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*