NOVO
Home / Fudbal / NAJAVLJUJU EKSPRESNI BEG SA DNA TABELE Dinamo iz Vranja doveo desetoricu novih igrača, a za trenera proslavjenog asa Sašu Ćurčića Đanija

NAJAVLJUJU EKSPRESNI BEG SA DNA TABELE Dinamo iz Vranja doveo desetoricu novih igrača, a za trenera proslavjenog asa Sašu Ćurčića Đanija

VRANJE – Fudbaleri Dinama su kao novajlije jesenji deo superligaškog prvenstva završili na tabeli ubedljivo na poslednjem mestu, ali posle radikalnih promena u ekipi u zimskoj pauzi najavljju u nastavku trke mnogo bolje igre i ekspresni beg iz zone gde su ugrožene ekipe.

Rastali su se sa četraestoricom fudbalera,doveli desetoricu novih kvalitetnijih i iskusnijih, a šefu stručnog štaba Radmiliu Jovanovću pomoćnik će nadalje biti Saša Ćurčić Đani, proslavljeni igrač Partizana i poznatih engleskih klubova Boltona, Aston Vile i Kristal Palasa.

– Pogled na tabeli je varljiva stvar i to nije odraz moći i kapaciteta ovog tima koji sada ima Dinamo i uveren sam da će se stanje na tabeli ubrzo promeniti. Jedva čekam nedeljni meč sa Spartakom da pokažemo nove tehnčko-taktičke varijante- optimista je Saša Ćurčić. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*