Home / Fudbal / NA VRHU NEMA PROMENA Fudbaleri Trajala u gostima su bili bolji od ćuprijske Morave, a Topličanin je na svom terenu napunili mrežu Sloge

NA VRHU NEMA PROMENA Fudbaleri Trajala u gostima su bili bolji od ćuprijske Morave, a Topličanin je na svom terenu napunili mrežu Sloge

Detalj sa zonaske utakmice

KRUŠEVAC (2.3.) – U fudbalskom prvenstvu Zone Zapad odigrano je 19. kolo i u vrrhu tabele ostalo je sve isto. Vodeći Trajal osvojio je bodove kao gost na terenu ćuprijske Morave, a pratioc Topličanin napunio je do vrha mrežu Sloge. Ćićevčani igraju na gostovanjima sve slabije i na poslednja dva primili su dvanaest golova.

Na dnu tabele već se nazire ko će putovati u niži rang takmičenja. Obreški Juhor ima samo 10 bodova i glavni je kandidat za selidbu, ali i Poljoprivrednik iz Počekovine, koji ima samo četiri boda više. Prve komšije su im Rembas i Bošnjane koji nastoje nekako da se iščupaju iz zonaškog vrtloga odakle se ispada iz zone.

Rezultati 19. kola Zone Zapad: Bošnjane-SFS Borac 2:0, Levač-Rembas 2:0, Župa-Jedinstvo 1:0, Kopaonik-Juhor 5:1, Topličanin-Sloga 5:0, Lugomir-Žitorađa 3:2, Morava-Trajal 0:2, Kosanica-Poljoprivrednik 2:0. Na tabeli vodi Trajal sa 51, drugi je Topličain sa 46, Kopaonik ima 32, a Lugomir 30 bodova. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*